Reçelli Milföy

Reçelli Milföy

recelli_milfoy - Copy 1
6250_recelli-milfoy
sistemli_son6

Kaliteli, ucuz, cebinizin dostu ürünler bizden, pişirmesi sizden.

 

 

12 adet  milföy
1 paket  vanilyalı puding
500 ml  süt (5 su bardağı)
12 çorba kaşığı  Vişne Reçeli
1  yumurta

• 1 paket vanilyalı pudingi üzerindeki talimatlara göre 500 ml süt ile pişirin. Milföyün üzerinde akmadan ve taşmadan pişirebilmek için pudingi 750 değil 500 ml ekleyin.
• Dikdörtgen olan milföyleri ortadan ikiye kesip kare yapın.
• Karelerin uçlarını birleştirip üçgen olarak katlayın.
• Uç noktasını tam kesmeden, kenarlardan biraz pay bırakıp kesin.
• Tekrar açıp boşta olan uçları karşısındaki köşeye yapıştırın.
• Yağlı kağıt koyulmuş fırın tepsisine yerleştirin.
• Hazırladığınız pudingden milföylerin içerisine birer çorba kaşığı koyun.
• 1 adet yumurtayı çırpın ve fırça ile milföylerin kenarına sürün.
• Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 25 dakika kadar pişirin.
• Fırından çıktıktan sonra biraz soğuyunca üzerlerine birer çorba kaşığı vişne reçeli koyun.
• Taze nane yaprakları serpince afiyetle yiyebilirsiniz.